Smakelijk groepsuitje

Bijna iedereen houdt van chocolade. Wat is er dan leuker om samen met familie, vrienden of collega’s creatief bezig te zijn en je eigen heerlijke chocoladecreatie te maken én te proeven? Wij geven workshops op maat voor groepen van 6 tot 16 personen in ons eigen atelier in Reusel. Grotere groepen zijn ook welkom, maar dan wijken we uit naar een andere locatie. De workshops kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.

Informeer naar de beschikbaarheid van de door u gewenste datum via het aanmeldformulier of bel ons overdag op 0497 644 295. LET OP I.V.M. CORONA GEVEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN WORKSHOPS. OMDAT DE WORKSHOPS WORDEN GEGEVEN IN DEZELFDE RUIMTE ALS WAAR WIJ ONZE CHOCOLADE PRODUCEREN VINDEN WIJ HET OP DIT MOMENT NIET VERANTWOORD OM WORKSHOPS TE GEVEN. ZODRA DE SITUATIE VERBETERT ONTVANGEN WIJ U GRAAG. DANK VOOR UW BEGRIP

Meld u aan voor een workshop
Niet genoeg deelnemers?

Wij verzorgen ook open workshops

Programma workshop bonbons maken

1Ontvangst met koffie/thee en lekkere bonbons (er wordt nog véél meer geproefd!)

2Duidelijke uitleg over chocolade en bereidingstechnieken met demonstratie

3Zelf bonbons, pindarotsjes en krispies maken

4Verdelen en inpakken van het zelfgemaakte lekkers

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en kost € 35,00 per persoon.

Open chocoladeworkshop

Regelmatig organiseren wij ook open workshops bonbons maken. Daarvoor kunt u zich individueel inschrijven of met een groepje kleiner dan 6 personen. Zo geven we alle chocoladeliefhebbers de kans om deel te nemen. Interesse? Meld u direct aan! De open workshop gaat door vanaf 6 aanmeldingen.

Open workshop:
I.v.m. Corona op dit moment geen workshops

Aantal inschrijvingen:
7

Aantal vrije plaatsen:
9

Starttijd 19.00u. Bij 6 inschrijvingen gaat deze workshop door!

Schrijf u in voor deze workshop