Passie voor ambachtelijke chocolade

Chocoladelust is het resultaat van Erics passie voor ambachtelijk werk en Olga's liefde voor de overheerlijke lekkernij chocolade. Sinds 2007 bereiden wij op ambachtelijke wijze chocolade en bonbons in ons atelier aan huis, in het Brabantse Reusel. De kneepjes van het vak hebben wij geleerd in België, de bakermat van bonbons en chocolade. Met veel plezier maken wij van elke bonbon een klein kunstwerkje!

Kwaliteit geeft smaak

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij uitsluitend Callebaut chocolade voor onze creaties. De combinatie van de beste ingrediënten en de juiste chocoladeverwerkingstechniek zorgt voor een perfecte smaakbeleving. Regelmatig ontwikkelen we zelf nieuwe smaken, omdat wij u graag blijven verrassen.

Beleef pure verwennerij!

Naast het maken van heerlijke chocolade vinden wij ook de presentatie heel belangrijk. Wij houden van mooi verpakte, originele cadeautjes. De totale beleving moet pure verwennerij zijn! Bovendien houden wij ervan uitgedaagd te worden. Het hele jaar door zijn er thema’s waar wij op inspelen valentijn, pasen, moederdag, vaderdag, meesters, juffen, sinterklaas, en kerst. Maar ook voor een aardigheidje, verjaardag of het wensen van beterschap is altijd iets te vinden in elke prijsklasse.

Persoonlijke service

Wilt u meer weten over onze producten of onze mogelijkheden? Kijk rond op deze site, maar weet dat u ons ook gerust mag bellen of mailen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze chocolaterie in Reusel. Kom gezellig bij ons langs en laat uw smaakpapillen zelf oordelen!