Specialiteiten

Bent u op zoek naar een origineel cadeautje of wilt u de visite eens wat anders presenteren? Laat u inspireren door onze specialiteiten. Heerlijke, unieke creaties uit ons eigen chocoladeatelier!

Bonbons

Al onze bonbons worden in ons chocoladeatelier met passie en veel creativiteit met de handgemaakt. Alles wordt gemaakt met Callebaut chocolade. Met een assortiment van gemiddeld 25 soorten is er voor iedereen wat wils. Bonbons gevuld met praliné, ganache-vullingen, roomchocolades, caramel en vullingen op basis van alcohol. Hiervoor gebruiken we zorgvuldig gekozen ingrediënten. Kortom een perfect cadeau om weg te geven!

Reuselse kaoikes

Reuselse kaoikes zijn van buiten robuuste chocolaatjes in wit, melk en puur. De binnenkant is heerlijk luchtig en krokant. Hun oorsprong ligt in de Reuselse historie. De Reuselse Kei (Kaoi in dialect) bestaat echt en is zo’n 550 miljoen jaar oud. In 2000 is de kei teruggelegd in de nabijheid van zijn oorspronkelijke plaats op de hei. Aanleiding voor Chocoladelust om ‘Reuselse kaoikes’ te ontwerpen. Echt Reusels genieten!

Het chocoladeplankje

Een zoete variant op de gevarieerde Franse kaasplank. Lekker als dessert, traktatie of gewoon voor bij de koffie of thee. Er zijn ‘chocoladekaasjes’ in verschillende soorten, smaken en vormen. Ronde, ovale en zelfs de briepunt ontbreekt niet. Heerlijk gevulde chocolade, eventueel belegd met noten. Het chocoladeplankje inclusief hakbijltje is bij ons verkrijgbaar in de nostalgische houten variant of in de modernere leisteen.

Persoonlijke wensen

Chocolade is een cadeau waar iedereen van geniet. Maak uw chocoladegeschenk uniek met een persoonlijke boodschap! We kunnen chocoladeplakken beschrijven met een boodschap, passend bij het formaat van de plak. Of wat dacht u van uw felicitatie in mooi versierde chocoladeletters?

Uw wensen zijn onze uitdaging, dus deel ze gerust met ons.
Wij zetten ons vakmanschap graag in om u te helpen aan het perfecte geschenk!

neem contact met ons op